Over TriScell

Madeleine van der Kooij en Eric van der Wal, werken met u aan uw verdere persoonlijke ontwikkeling, voor u als individu maar ook als partners in de relatie. Vanuit eigen ervaring en een persoonlijke leerschool kunnen wij u begeleiden naar meer genieten en ontspannen leven, persoonlijk maar ook in de relatie of met uw partner.

TriScell afbeelding
Waar staat TriScell voor?

Triskell of drie-spiraal is een eeuwenoud symbool, dat onder meer in Ierland is aangetroffen in het prehistorische graf te Newgrange. Het wordt ook wel ‘zonnewiel’ genoemd. Om diverse redenen past dit symbool bij ons en wat we binnen het  bedrijf willen uitdragen.

In een ontwikkelingsproces kun je soms het gevoel hebben ‘ben ik hier weer?’ alsof je in de tussentijd niets bent opgeschoten. Dat lijkt maar zo. Je bent dan wel op eenzelfde punt, maar minstens één niveau hoger. Het spiraal van de TriScell geeft dit ontwikkelingsproces aan bij geboorte, leven en de (naderende) dood.

Tri (drie) staat voor hoofd, hart en handen; maar ook kennis, vaardigheden en attitude; en tenslotte de elementen aarde, vuur en water. Het centrum van de TriScell staat voor de verbinding van de energie, de beweging van het continu proces van leren, ontwikkelen, veranderen.  Al deze onderdelen die we zelf doorleefd hebben en nog steeds doorleven vindt u terug als u bij ons aan uw persoonlijke of relationele ontwikkeling komt werken; bij “De Hogere school van het Leven”.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: