Over ons

DSC_2335

Wie is Madeleine.

Ik ben getrouwd  met Eric en moeder van twee prachtige jong volwassenen Wouter en Enya. Ik voel me zeer verbonden met het symbool TriScell. Na een relatie van 25 jaar zijn we in aanraking gekomen met een relatie training, om onze eigen relatie weer meer vuur te geven. Dat is gelukt, we hebben kennis gemaakt met de persoons- en lichaams – en systeem gerichte benadering  van Jelle Bode  en Corma Ruijgrok en hebben ons vandaaruit volop ontwikkeld.

Sinds 2011 zijn we gestopt met het verkopen van Kano’s en zijn we de voormalige school op ons eigen terrein gaan omtoveren naar een prachtige groeps- trainings en vergader ruimte, voor de nieuwe levensschool.

De  spiralen van de TriScell staan voor de doorlopende ontwikkelingslijnen voor  werken vanuit  hoofd, hart en handen.  Die drie-eenheid ervaar ik dagelijks. De spiralen staan ook  voor  de elementen aarde, ( ik sta graag met beide benen op de grond en hou van de aarde, de natuur)  vuur, (ik maak graag vuurtjes tijdens het kamperen en in de tuin) en water ( kanoenen en schaatsen doe ik graag. We wonen aan het water en vind het belangrijk om water in mijn omgeving te hebben). Vanuit mijn opleidingen en werk, zowel in de zorg als onderwijs, heb ik veel ervaringen opgedaan met de levenslijn geboorte, leven en dood. Alle aspecten zijn in mijn werk vertegenwoordigd en met alle aspecten heb ik een diep verbonden gevoel.

Ik ben een vrouw  die de laatste jaren door het volgen van de  “Teacher training in de persoons- en lichaamsgerichte benadering, haar bewustzijn op het gebied van genieten, vrijheid en zelfverantwoordelijkheid enorm heeft uitgebreid. Ik ben verantwoordelijkheid gaan nemen voor mijn eigen energie, mijn eigen creativiteit, ik ben ballast uit mijn verleden stap voor stap in mijzelf en in mijn relatie gaan opruimen. Daarnaast heb ik in de zomer van 2015 de training MindXperience gevolgd waarmee ik ook weer stappen heb gezet om stabieleren en zelfbewuster in het leven te staan. Deze training bied me ook nog meer mogelijkheden om in te bedden in het concept van mijn eigen trainingen die ik op dit moment verder aan het uitwerken ben. Zie de training “Bewegen doet leven” Mijn missie is meer mensen laten genieten van mijn kennis en kunde en onze ruimte om zo ook gelukkiger en ontspannen in het leven te staan.
Wie is Eric?

Eric met de Wim Hof training

Eric met de Wim Hof training

Dat volgt vast heel snel!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: